Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam S............ Jarek Grudzień (2445 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Znajomosc jakiejs sztuki walki ( karate, taekwondo, kick- boxing itp.) jest pomocna przy wykonywaniu cwiczen , ale nie konieczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym,z klkuset zarejestrowanych jedynie pare osób raczylo sie wysilic i pochwalic pasjami no bravo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Rafał M. napisał:
to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym,z klkuset zarejestrowanych jedynie pare osób raczylo sie wysilic i pochwalic pasjami no bravo

A może jest tak......,że te osoby nie lubią się chwalić....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Jak juz tak rafale narzekasz, to ja sie pochwalę.
Moja pasją jest granie na pianinie, żeglowanie, języki obce, pieczenie bułeczek z otrębów, seks, planowanie wnętrz ( juz kilka bardzo fajnych jest wykonanych i ludziska zadowolen)i.
Tyle wystarczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(radio)
Wiking
Rafał M. napisał:
to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym

...tez swego rodzaju pasja, wlasciwie czemu nie???...
niektorzy wola siedziec po drzewem i filozofowac, wlasciwie czemu nie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
Moze i ja sie dołaczę?Lubie jezdzic na rowerze,w Polsce to było moja pasja ktora zajmowała jakąs czesc zycia,pozwalala poznac rowniez innych pozytywnie zakreconych ludzi.Tutaj staram sie kontnuowac ale nie zawsze jest czas i jakos nudno nieraz samemu?
moze ktos sie podlaczy pod jakies rowerowe eskapady ?nie dalekie maks 50,60km?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Rafał M. napisał:

To może i ja się przyłączę do ogólnego lamentu tego kółka adoracyjnego Jeśli nie potrafisz zauważać ludzi z jakąkolwiek pasją wokół siebie,to proponuję ci okulary od Hiltonówny.Tylko nie wiem czy używa plusy czy też minusy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
wilk stepowy napisał:
Rafał M. napisał:

A może jest tak......,że te osoby nie lubią się chwalić....

bardzo prawdopodobne,ale bardziej jest to ze poprostu nie maja czym tylko praca i praca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Rafał M. napisał:
rysunek,tatuaz,,airbrush,wedkarstwo w wolnych chwilach
a ponadto old cars,RWD,retro styl,mechanika pojazdowa,restaurowanie.......

Dobrze, że Ty masz pasję, a nawet więcej niż jedną, to wystarczy jak na jedno forum. I lubisz się chwalic. To też wystarczy. Inni nie muszą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
Hilton co do sexu to chyba kazdego pasja heeh,a jesli chodzi o to projektowanie wnetrz to ze scianami tez cos cudujesz(jakes scienne malowanko lub cos takiego)?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok